Edvin 1 år!

På nyårsafton, den 31/12, så fyllde vår älskade kille 1 år! Helt ofattbart att redan ett helt år har gått och hur klyschigt det än låter så vet jag inte var tiden har tagit vägen. Det känns som det var igår Edvin var en liten bebis. Nu går han och klättar överallt. Han skrattar och han dansar. Han förstår om det är något han inte får göra. Han älskar att leka. Det roligaste som finns är att rida på pappas axlar. Han säger mamma, pappa, Saga, titta och där. Han har börjat vinka. Och han har fått en massa hår!
 
 
 
På natten till sin födelsedag vaknade han och vägrade somna om inne hos sig, så då fick han sova mellan oss. Han tog sovmorgon så både jag och Micke vaknade innan honom och kunde greja lite innan han vaknade. Vid nio-tiden hittade vi honom sittandes i sängen nyvaken, så då sjöng vi för honom och gav honom lite presenter. Han blev lite chockad men verkade tycka att det var mysigt och roligt. Av oss fick han en film, Mega Bloks och ett skydd till iPaden så även han kan leka med den senare.
 
 
På han födelsedag så hade vi lite kalas och eftersom vi bor lite trångt så blev det ett litet drop in-kalas med tårta och fika. Först kom Angelina och Stoffe. Edvin var lite blyg i början men när presnterna kom fram då glömde han bort det. De hade med sig den absolut bästa presenten - en miniryggsäck från Fjällräven. Men det är väl mer jag som önskade det, men trodde verkligen inte att han skulle få det. Så tack Angelina, Stoffe, Jenni, Marcus och Helena! Han kommer vara sötast på dagis!
 
 
Efter lite presentöppning så fick Angelina och Stoffe ta den första biten av tårtan som Mickes syster hade gjort. Tack Johanna, den var supergod!
 
 
Sedan rullade det bara på. Morbror Rickard, Maria och kusinen Meja kom förbi. Mormor kom strax efter. Lite senare även faster Johanna, Mattias och kusinerna Nathalie och Isabelle. Mickes moster Helena och Sven-Åke hälsade på. Farmor och farfar kom sist men var lika välkomna de. Edvin blev lite överväldigad över allt folk men tyckte det var kul. Han öppnade presenter och han fick en klosslåda, två bilar från Brio, kläder, Mega Bloks, en lektunnel, en mössa och en bok. Under det sista fikat fick han även en helt egen tårtbit. Det var gott men roligast var nog att kladda med det.
 
 
Senare på kvällen så firades nyårsafton i ett kaos hos Linda, där vi var sju vuxna och sju barn, varav det äldsta barnet ska fylla fem år nu i januari. Men vi fick iallafall en trerätters, barnen lekte men vid tolvslaget var det bara jag och Micke kvar. De andra gav upp och åkte hem då barnen behövde få sova. Edvin klarade av att somna 23.40, så han klarade det nästan ända fram till det nya året. Tror att han var nöjd över sin första födelsedag!
 
 
År 2012 var det bästa året hittills i våra liv och vi hoppas att år 2013 blir minst lika bra! GOTT NYTT ÅR!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback