Edvins första jul

Denna jul delades upp på lite olika tillfällen men först så kom ju julaftonsmorgonen. Här hemma öppnade vi lite julklappar som tomten hade smugit ner i julstrumpan och myste sedan med en god julfrukost.
 
 
 
Sedan firade vi julafton hos gammelmormor och gammelmorfar på dagen med lite julmat, Kalle och julklappar. Av julmaten smakade Edvin på det mesta, men köttbullar med Jansons frestelse var det bästa. Kalle tittade han lite sporadiskt på medan han även höll på att riva ner julgranskulor från julgranen. Julklappar var något roligt! Fick även flera stycken senare på kvällen som spenderades hos farmor och farfar. Lekte med varje leksak han fick, så han verkade nöjd.
 
 
Sedan var det dags att fira julafton med kusinerna. Det första tillfället blev på torsdagen då Mickes syster med familj kom hem. Blev lite julklappsutdelning och lite mat. Edvin växte helt plötsligt och blev en stor kille i mina ögon då han hängde med kusinen Nathalie och lekte. På lördagen sedan styrde vi mot Årjäng för att träffa släkten där. Även där hade Edvin superkul med sina kusiner. Lekte, lekte och lekte ännu mer. Riktigt roligt att se hur Tindra och Carl som är de lite äldre tar hand om Meja och Edvin som är de lite mindre.
 
 
Med andra ord så har det varit en mysig jul med en massa bus! Vill tacka ännu en gång för alla bra julklappar Edvin fick! Det var kläder (är väl jag mer nöjd över än Edvin), det var en massa bilar, pussel, böcker, ett födelsedagståg och en massa mer. Tackar även för det jag och Micke fick!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback