Vill Äta Själv!

Publicerat: 2012-08-29 | 08:24:03 i videor


Händer så mycket!

Publicerat: 2012-08-23 | 21:55:00 i Emily

Tänkte bara uppdatera lite snabbt om två nya saker som händer i Edvins utveckling. Den senaste tiden har han varit grinigare än vanligt och börjat dregla riktigt ordentligt igen. Det är fler tänder som är på väg att titta fram. Det är iallafall två tänder i överkäken som jag ser.

Sedan hände det en rolig sak idag, Edvin stod helt själv utan stöd i flera sekunder (en evighet enligt mig)! Han gjorde det till och med två gånger. Min stora grabb!


Projekt "Sluta amma"

Publicerat: 2012-08-21 | 17:27:37 i Emily

Det var bara de två första nätterna som var jobbiga. Alla andra nätter har Edvin vaknat ett par gånger och velat ha nappen. Så himla skönt att det gick smidigt, mycket smidigare än jag trodde att det skulle göra!

Viktigt är dock att han får välling på kvällen mellan 21-23, annars har vi en pigg kille vaken vid 5-tiden och det är för tidigt för mig. Så frågan just nu är om man ska väcka honom innan man går och lägger sig för vällingen, eller om han ska få det när han vaknar första gången?


Mina grabbar leker!

Publicerat: 2012-08-21 | 16:38:26 i videor


Projekt "Sluta amma" - Del II

Publicerat: 2012-08-15 | 20:25:46 i Emily

Den andra natten gick också bra om man bortser ifrån att jag var så sjukt trött och otaggad. Mina bröst värkte som bara den så det tog en evighet innan jag väl somnade. Men då somnade jag riktigt ordentligt så jag hörde inte ens Edvin när han vaknade första gången. Micke tog upp han och det slutade med att Edvin fick ligga bredvid mig. Men sedan är det en dimma, vet bara att ammat har vi inte gjort för brösten värker fortfarande sjukt mycket.


Vår glada grabb

Publicerat: 2012-08-14 | 19:51:18 i Emily


Projekt "Sluta amma" - Del I

Publicerat: 2012-08-14 | 19:46:19 i Emily

Nu får det vara nog, orkar inte amma längre. Det är endast på natten som Edvin ammas, så tänkte att igår natt ska jag vägra honom bröstet och se hur det går. Det gick över förväntan, riktigt bra faktiskt.

Tänkte ta det gradvis, bara amma honom en gång istället för två. Tänkte hoppa över gången vid 2-tiden och det gick någorlunda bra. Det tog två timmar för Edvin att somna om ordentligt men det var inte något skrik. Han gnällde bara och vred sig en massa så det var inte så jobbigt för mitt psyke. Micke fick dock sova på soffan eftersom jag valde att ha Edvin i sängen bredvid. Kändes lite väl elakt att ta bort all närhet på en och samma gång.

Men när han väl somnade om så sov han till 6-tiden och då nöjde han sig med bara nappen. Så första natten gick riktigt bra. Nu ska vi snart börja med andra natten och hoppas att det går lika smidigt. Blir en flaska välling mellan 21 och 22-tiden, så får vi se sen vad som händer.

Dock spänner brösten som f*n just nu...


Nathalie 2 år!

Publicerat: 2012-08-13 | 22:32:44 i Emily
Så denna helgen har vi också varit på resande fot då vi var i Göteborg för att fira Nathalie. Blev inte som vi hade tänkt då Edvin var riktigt kinkig båda nätterna som vi bodde hotell så det blev inte mycket sömn för varken mig eller Micke. Så våra humör var inte på topp och pigga var vi långt ifrån. På lördagen var det kalas för Nathalie så det blev som vi planerade. Men söndagen som skulle bli en liten familjemysdag blev inställd. Vi åkte hem istället då Edvin inte mådda bra. Dock kunde vi inte sätta fingret på vad det var för fel. Det kan var fler tänder på G, det kan vara en förkylning, det kan vara att han är less och ville hem. Men men, lite mysigt var det ändå och komma iväg. Och några bilder blev det.
 
2 år stora Nathalie!
 
Nathalie var även hundvakt denna helgen. Lärde sig även att säga Saga men med dialekt - Såååga.
 
Edvin visade sig från sin bästa sida på kalaset.
 
Även på söndagen var han glad innan vi åkte hem. Det var väl mamma och pappa som inte orkade mer.  
 
 

Minisemester till Danmark

Publicerat: 2012-08-13 | 22:09:11 i Emily
Mamma/Mormor var ledig tisdag samt onsdag förra veckan och då ville hon hitta på något. Så lite spontant åkte vi iväg på Edvins första utlandsresa. Så här kommer ett gäng bilder från resan.
 
 
 

Micke

Publicerat: 2012-08-08 | 23:38:47 i Micke
Jaha, Det är inte så ofta jag skriver här men tänkte att man kan ju lika gärna skriva nu när Emily är så dålig på de. :)

Jag är själv här hemma då Emily och Edvin är med "mormor" till Danmark. Saken är den att det är jätte roligt att dom hittar på roliga saker och det är dom verkligen värda efter allt va Emily sliter. Hoppas dom har det väldigt bra. Dock är det väldigt tomt här hemma och jag saknar er enormt mycket. <3

Nähä ja är visst kass på o skriva så tänker inte direkt fortsätta me de :) Men ville bara säga hur mycket jag älskar dig Emily och att ni får gärna komma hem snart.

Tack för mig hej.

En liten tur till Värmland igen

Publicerat: 2012-08-06 | 13:39:58 i Emily

Det har varit mycket åkande för mig och Edvin det sista. Men får passa på så länge folk vill träffa oss och som Edvin tycker det är kul. Han tycker fortfarande att det är roligt att åka bil och han tycker inte att det är jobbigt att sova borta. Denna lilla resa startades i fredags med att vi åkte till Karlstad för att umgås med mamma/mormor. Vi tog en heldag på stan och vi hittade litegrann på rean. Två klänningar, en kjol och ett par shorts hittade jag till mig själv. Edvin fick två pyjamasar (pyjamas i plural?).

På lördagen var det kalas för Gunnerth, min mormors man, som fyllde hela 75 år. Så då styrde vi mot Arvika och Mörtnäs. Var ett trevligt kalas men Edvin blev snabbt trött och jag lyssnade inte på magkänslan utan stannade lite längre än vad jag borde. Så det slutade med kaos då Edvin blev övertrött och bara skrek. Så det var bara att slänga sig i bilen och åka mot Årjäng där vi skulle spendera natten hos pappa/morfar. Som tur var somnade Edvin direkt vi började åka men kaoset fortsatte när vi kom fram. Det tog några timmar innan han väl slappnade av och somnade om. Då var jag helt slut kan jag lova. Grät, var arg, ont i kroppen och ögonen gick i kors. Så jag somnade även jag.

Dagen igår blev dock inte som planerat. Skulle egentligen ha träffat en gammal kompis med planerna blev ändrade men då hade jag tur att min faster och kusin var i Årjäng. Så jag passade på att träffa dem en sväng innan jag åkte hem till Kumla. Väl hemma så blev det pizza- och filmmys med Micke och min älskade Tony Stark innan jag somnade gott i soffan.

Så det var vår helg. Tog bara två kort. Ett på Edvin då han somnade i vagnen då han väntade på att mormor skulle prova klart en massa kläder. Den andra är på mig och mamma när vi tog en tur för att handla.


RSS 2.0