Full rulle

Idag var en sån dag som jag och Edvin hittade på en massa. Först och främst så gick vi till BVC i förmiddags för kontroll. Dock så blev det lite fel, skulle egentligen ha tid om en månad men hade fått en månad för tidigt. Men man säger inte nej till ett extra besök. Fick fråga lite om denna jobbiga febern. Hon tyckte att jag skulle ringa läkare om det håller på såhär om en till en och en halv vecka till. Annars så är Edvin såpass gammal att han håller på att utveckla sitt immunförsvar och har då kanske haft oturen att få flera virusinfektioner efter varandra. Men vi avvaktar och ser. Vi vägde och mätte också såklart. 9935 gram väger han och 71 cm lång är han. Inte över 10 kg än men följer sin kurva jättebra. Ligger precis över den genomsnittliga kurvan för pojkar.

Sedan tog vi tåget in till Örebro för att luncha med tant Angelina. Har glömt bort hur smidigt det är med tåg. Synd att vi inte bor närmare tågstationen. Men iallafall, vi åt på Saigon och vi tog en riktig långlunch. Satt bara och pratade en massa skit! Jag blir så glad när jag får umgås med mina älskade vänner! Hann även med en sväng på stan och med hem kom en pyjamas till Edvin. Fick även ett paket av Angelina, eller ja Edvin fick det. En body och ett par raggsockor. Det tackar vi för.

Det har varit en bra dag idag och nu ligger jag i soffan. Edvin sover, jag är supertrött och Micke pratar om att vi borde gå och lägga oss. Men det kan jag ju inte! Det är ju Greys Anatomy idag, som jag har längtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback